Tjänster

Ärlighet och kvalitet är våra ledord.  Med kundens bästa i fokus möter vi dig. Att se till att du blir nöjd är vår utmaning. För oss är det viktigt att kunden blir nöjd och det är något som vi alltid strävar efter.

Våra tjänster är många och vi utför all form av entreprenadmaskinsarbeten i Kalmar med omnejd och också på Öland. Vi erbjuder helhetslösningar inom entreprenad och entreprenadmaskinsarbeten och gör allt från sandlådor till hela infrastrukturlösningar vid nyexploatering. Inget arbete är för litet eller för stort för oss. Våra uppdragsgivare är storföretag med stora projekt men även privatpersoner som vi hjälper med sand till barnens sandlådor och grundarbeten till häckar och staket.

Vår Maskinpark

Vår maskinpark innehåller allt från minigrävare till lastbilar för frakt, hjulburna och larvburna grävmaskiner, traktorgrävare och minigrävare för trånga utrymmen och mindre arbeten. Stenkrossen gör att vi enkelt ordnar underlagsmaterial. Tack vare vår komplexa maskinpark uppstår mycket sällan väntetider vid frakter och omflyttningar. Vi har mångårig erfarenhet av linjearbeten med starkström. Kabelschakt och dikningsarbeten ingår också i vår kompetens. Behöver du hjälp med avlopp, tomtplanering, grund till carport eller uteplatsen kan du vända dig till oss. Har du träd som behöver tas ner, har vi utrustningen som behövs. Utsättning och schakt av grundarbeten för bygget av ditt drömhus kan vi självklart hjälpa dig med och likaså indragning av vatten och avlopp.

Behöver du också hjälp med entreprenadmaskinsarbeten i Kalmar eller på Öland, tveka då inte att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Välkommen till oss på Bergmans!